In-Poculis Mahjong

In-Poculis Mahjong 5.02

Vind de kalmte tijdens het wegklikken van stenen

VOOR

  • Mooie beelden
  • 300 levels
  • Goede tips & instructies

TEGEN

  • Vrij vervelende muziek

Uitmuntend
8

In-Poculis Mahjong voelt een beetje als een Oosterse variant op Solitaire, omdat je ook hier een speelveld moet leegmaken. In het gratis spel dien je verschillende stapels met stenen te laten verdwijnen door het maken van paren.

Je speelt In-Poculis Mahjong in 3D of 2D, hoewel beide versies aardig wat diepte bieden. Het idee van het spel is het opruimen van stenen door identieke stukken aan te klikken met de muis. Dat kan alleen wanneer ofwel de linker- of de rechterzijde niet grenst aan een ander blokje. Ook mag er geen steen bovenop het stuk dat je aanklikt liggen. Klik je twee dezelfde stenen aan, dan verdwijnen ze van de stapel.

Mahjong is van oorsprong een gezelschapsspel maar op de computer speel je het in je eentje. Kom je er even niet meer uit dan klik je op het knopje 'Advice' om een tip te krijgen. Heb je het hele veld weggespeeld, dan ga je door naar het volgende niveau. In-Poculis Mahjong heeft 3 moeilijkheidsgraden en een hele rits levels in 6 thema's (van Halloween tot Pasen). Met het spel ben je dus wel even zoet.

In-Poculis Mahjong biedt urenlange pret voor iedere leeftijdscategorie. Het spel is extra interessant dankzij de vele thema's en is bovendien speelbaar in verscheidene moeilijkheidsgraden. Wij raden In-Poculis Mahjong dan ook voor iedereen aan.

Meeste downloads Puzzels voor mac

Meer
In-Poculis Mahjong

Download

In-Poculis Mahjong 5.02

Beoordelingen about In-Poculis Mahjong